Som kjent har Magasinet BUNAD i årevis strevet i en økonomisk motbakke, og ved utgangen av 2016, etter 36 utgaver, vurderte vi å legge ned driften. Nå er ikke bare magasinet reddet, men vil også satse og utvikle seg for fremtiden. Både med nye print-og digitale titler, og med samme kvalitetsinnhold som vi alltid har levert. Vi tror på verdien av godt innhold og gode leseropplevelser. De nye medeierne kommer ikke bare med frisk kapital, men også med erfaring og ressurser som kan hjelpe oss å utvikle oss videre, skape bedre produkter og lønnsomhet for fremtiden.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år