Vi i BUNAD er opptatt av rekrutteringen til bunadtilvirkerfaget. Vi synes det er viktig å få belyst hvilke muligheter som finnes for dem som ønsker å livnære seg av bunadsøm eller annet bunadrelatert arbeid. I tidligere nummer av magasinet har vi nevnt draktstudiet «Drakt og samfunn» på Fagernes. Vi har også omtalt Danske Folkedanseres «Uddannelse i dragtsyningsteknikker», som har hatt - og fremdeles har - mange norske deltagere. Faktisk flere enn hva danskene selv stiller med. Vi i BUNAD er opptatt av rekrutteringen til bunadtilvirkerfaget. Vi synes det er viktig å få belyst hvilke muligheter som finnes for dem som ønsker å livnære seg av bunadsøm eller annet bunadrelatert arbeid. I tidligere nummer av magasinet har vi nevnt draktstudiet «Drakt og samfunn» på Fagernes. Vi har også omtalt Danske Folkedanseres «Uddannelse i dragtsyningsteknikker», som har hatt - og fremdeles har - mange norske deltagere. Faktisk flere enn hva danskene selv stiller med.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år