Som våre trofaste lesere vet, har vi fulgt Stine Merethe Larsen siden september 2005 da hun begynte som lærling i bunadtilvirkerfaget hos Stor Stas på Lillehammer. Fredag 31. august skulle prøvenemnda vurdere arbeidet «lærlingen vår» har gjort i sin svenneprøve. Magasinet BUNAD var på pletten minutter før dommen falt. Spenningen var til å ta og føle på hos Mona Løkting og de andre damene i butikken og på systua. Men så kommer Stine Merethe smilende ned trappen sammen med Nguyen Ai Thi og Barbro Tronhuus Storlien fra prøvenemnda i Oslo og Akershus, og alle skjønte at det hadde gått bra. 

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år