”Ja, det er Egil Bakka… intervju… nei, det blir nok vanskeleg no, eg sit på Kastrup.”. Å få til eit intervju med ein så travel person som Egil Bakka er ikkje enkelt... Første gong BUNAD forsøkte å få tak i han var han på veg til Tyrkia til dommargjerning på ein folkedansfestival. Det var andre gongen i år han var i Tyrkia. Første gong heldt han forelesning på universitetet i Izmir, akkurat som han tidlegare i år også har halde forelesningar på universitet i England og Frankrike. Da han så kom tilbake frå Tyrkia, var han berre heimom som snarast før vegen vart sett til Sheffield og konferanse i ITCM – International Council of Traditional Music der han har sete i styret sidan 1999.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år