Denne gangen avslutter vi presentasjonen av statuene som fore stiller folk fra Vestlandet, med en mann og en kvinne fra Sunnfjord. I neste nummer beveger vi oss østover til Valdres, før vi setter kursen nordover til Trøndelagsfylkene og Troms. På dette oppslaget ser vi en del av det vakre parkanlegget som har vært restaurert og oppjustert i flere omganger. Etter at vi besøkte parken har statuene blitt pusset og vasket slik at de nå fremstår rene og pene uten mose og fugleskitt. Bildet gir et visst inntrykk av det sirkelformede parkanlegget og de tre nivåene statuene er plassert på.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år